Voedingsmiddelen industrie

TMF-Jobs is ontstaan vanuit een eigen praktijkorganisatie in de agrarische sector. Vanuit die hoedanigheid is TMF-Jobs betrouwbare medewerkers gaan bemiddelen bij collega agrariërs. Inmiddels ontleent TMF-Jobs haar bestaansrecht allang niet meer alleen aan de agrarische sector waarbij u vooral moest denken aan champignons-tomaten en komkommerkwekerijen als ook telen in de volle grond. De stap naar de voedingsmiddelen industrie was dan ook snel gemaakt.

voedingsmiddelenMet bijna 30 jaar ervaring bij veeleisende (internationale) klanten in de voedingsmiddelenindustrie weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat bij alle bedrijfsprocessen in de voedingsmiddelen industrie, kwaliteit en food-safety voorop staat. Hiervoor zijn wij in het bezit van de nodige certificaten.

Onze uitzendkrachten worden speciaal geselecteerd op de kwaliteiten die in deze branche van essentieel belang zijn.

Indien nodig scholen wij onze krachten bij op voedselveiligheid volgens de principes van onder andere BRC, Global Gab, IFS, HACCP en of Fair Produce.

Dit vertaalt zich in een hoge productiezekerheid bij grote productievolumes, waarbij wij u geheel kunnen ontzorgen. Te denken valt aan het overnemen van uw planning en het gehele begeleidingstraject. Uiteraard bieden wij ook maatwerk en vinden wij een oplossing voor al uw personele behoeften.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken