Ode aan onze uitzendkrachten

Beste uitzendkrachten

Ode aan onze uitzendkrachten! We kunnen het niet genoeg zeggen, maar jullie zijn onze Helden. Omdat onze uitzendkrachten internationale medewerkers werken zijn, zijn zij dus ver van hun huis en familie. In een spannende en onzekere tijd, als waarin wij ons nu bevinden met corona, kan dit extra zorgen met zich mee brengen. De grenzen zijn dicht, “kom ik nog wel thuis?” “heb ik nog werk?” “hoe gaat het met mijn familie in mijn thuisland?” “word ik niet ziek?”…  Het zijn allemaal vragen die spelen. Het feit dat de uitzendkrachten van TMF-Jobs niet alles hebben laten vallen en naar huis zijn gegaan, geeft aan dat onze uitzendkrachten een verantwoordelijkheid gevoel hebben voor hun baan.

Tevens is overgrote deel van onze uitzendkrachten tijdens deze hele periode aan het werk kunnen blijven. Dit komt omdat zij vooral werkzaam zijn in de vitale beroepen die aan de basis staan van onze maatschappij. Op enkele plaatsen is het werk deels of volledig weggevallen. Hier geven we deze mensen dan toch een zekerheid door ze  kosteloos in onze huisvesting te laten wonen. Uiteraard gaan we zo snel op zoek naar een nieuwe baan voor hen. In  sommige gevallen is zelfs zo dat werknemers gelukkiger zijn met hun nieuwe baan. Dit is dan een extra pluspunt. Daarnaast proberen we zo veel mogelijk het salaris aan te vullen, als dit minder is door wegvallende uren.

Ondanks de tegemoetkomingen die wij onze uitzendkrachten bieden, blijven de eerder genoemde onzekerheden en vragen bestaan.  Toch blijven de werknemers trouw aan TMF-Jobs. Nog steeds zijn er nagenoeg geen van deze mensen vertrokken bij TMF-Jobs.

Helden zijn het!  Dat ze nu, nog steeds, het vertrouwen hebben om ver van huis, in onzekere tijden hun steentje bij te dragen aan de Nederlandse maatschappij.

Daarom uitzendkrachten van TMF-Jobs…Petje af!

Ode aan onze uitzendkrachten

 

Namens het hele Team van TMF-Jobs.

Bekijk ook eens een van onze andere berichten

Vervoer en huisvesting tijdens de coronacrisis?

Huisvesting voor EU-Migranten in Weert