Betrouwbaar, Flexibel en Krachtig

Over ons

TMF-Jobs is een arbeidsbemiddelingsbureau, opgericht in 2002, en ontstaan vanuit een eigen praktijkorganisatie waar veel vacatures waren voor gemotiveerde flexibele arbeidskrachten die van aanpakken weten. TMF-Jobs vervult openstaande vacatures met de hoogste prioriteit. Wij doen dit op grensverleggende wijze met zowel Nederlandse als internationale medewerkers.

TMF-Jobs is gespecialiseerd in diverse sectoren zoals productie, voedingsmiddelen industrie, logistiek, maakindustrie en de agrarische sector. Wij bemiddelen vanuit oprechte betrokkenheid, beroepsgerichte en vakbekwame flexibele arbeidskrachten. Deze arbeidskrachten voldoen aan professionele opvattingen en maatstaven binnen diverse branches op de huidige arbeidsmarkt. Omdat kwaliteit en kwantiteit bij TMF-Jobs hoog in het vaandel staat investeren wij in de ontwikkeling van professionele kennis en ontplooiing van onze medewerkers. Dit levert onze opdrachtgevers een goede kwaliteitsverbetering en service verlening op.

TMF-Jobs levert maatwerk, in overleg inventariseren wij waar in uw bedrijf de knelpunten liggen op het gebied van vacatures. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Wie TMF-Jobs inschakelt zal merken dat wij onze slogan meer dan waarmaken ” Grensverleggend in arbeidsbemiddeling”. Door deze totaal-aanpak onderscheidt TMF-Jobs zich van andere arbeidsbemiddelings-/uitzendbureaus.

Tmf-Jobs is bemiddelaar met name voor functies van LBO tot MBO+ niveau, brengt werkgevers en werknemers op zeer dienstverlenende wijze bij elkaar en zorgt voor de totale begeleiding.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken