Flexibele pool

Eigen regie en snelle invulling van uw personele behoefte
U wilt succesvol ondernemen en uw concurrenten een stap voor blijven. Om dit te bewerkstelligen is het van groot belang dat u op het juiste moment kunt beschikken over de juiste medewerkers. Dat blijkt in de huidige arbeidsmarkt vaak een hele uitdaging. Verreweg de meest effectieve oplossing voor het beheren van uw flexibele schil is het inzetten van uitzendkrachten. TMF-Jobs beschikt over een pool van direct inzetbare medewerkers.

Kosteloos digitale personeelspool
Hoe organiseer je maximale flexibiliteit in de huidige en toekomstige arbeidsmarkt en hoe zorg je er dan ook nog eens voor dat je zelf de regie hebt op de flexibele schil? TMF-Jobs biedt uitkomst. TMF-Jobs heeft voor u een kosteloze digitale personeelstool ontwikkelt waarmee u 24 uur per dag 7 dagen per week inzicht heeft in de pool met beschikbare mensen.

Een “vaste” flexibele schil van TMF-Jobs… het WERKT!
Met de digitale personeelspool werkt u niet alleen eenvoudig, het is ook zeer doeltreffend. U kunt de flexibele medewerkers van TMF-Jobs naar eigen keuze inplannen. Wanneer u inlogt op de portal van TMF-Jobs ziet u met één druk op de knop een voorselectie van alle beschikbare kandidaten, gesorteerd op onder andere competenties, vaardigheden en continuïteit. U kunt zelf (digitaal) aangeven op welke medewerker u een optie wilt nemen. Het team van TMF-Jobs laat u zeer spoedig weten of deze opties omgezet zijn in afspraken, dit wordt aangegeven via uw webportal. U heeft met deze werkwijze geheel zelf de regie over de inrichting en het beheer van uw flexibele pool. Op die manier kunt u al uw flexibele arbeidsuren invullen.

Staat de door u gewenste medewerker er niet tussen? Wij zoeken met enthousiasme en creativiteit naar een oplossing voor uw capaciteitsvraag. Natuurlijk blijven we u ook persoonlijk benaderen wanneer de situatie dit vraagt.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search